حمل و نقل کالا از دبی

 

حمل و نقل کالا از دبی به ایران

کشور امارات همواره یکی از شرکای تجاری اصلی ایران بوده است و در واقع شاهراهی برای تهیه کالا از سراسر دنیا و وارد کردن آنها به ایران به شمار می رود. البته حمل بار از دبی و تحویل آن در ایران تابع قوانین گمرکی خاص خود است و اگر یک موسسه حمل کالا تجربه و تخصص کافی در زمینه حمل و نقل و ترخیص کالا در دبی نداشته باشد، ممکن است بار شما دیر به دستتان برسد و متضرر شوید.

بسیاری از بازرگانانی که کارشان واردات است، به این موضوع واقفند که واردات کالا از دبی یک روش عالی برای توسعه کسب و کارشان است و ترفندی بی نظیر برای دور زدن تحریم ها محسوب می شود. آنها می توانند از طریق خرید کالا از دبی، به بازارهای بین المللی دسترسی داشته باشند و هر محموله ای که در هر کشوری مد نظرشان است را از طریق دبی، به عنوان یک میانبر، به ایران وارد کنند. این تجار و بازرگانان به یک موسسه حمل بار از دبی اعتماد می کنند و کار حمل و نقل بار خود را به یک شرکت حرفه ای و متخصص در این زمینه می سپارند و این شرکت هم بسته به نوع بار و خواسته های سفارش دهنده، با روش های مختلفی از جمله حمل بار هوایی، حمل بار دریایی، حمل بار ته لنجی، حمل ریلی، ترانزیت کالا و ... بار مشتریان خود را به مقصد می رساند. اما شاید برایتان سوال شده باشد که بهترین روش حمل کالا از دبی چیست؟

 

روش های حمل کالا از دبی به ایران

همانطور که اشاره شد، روش های مختلفی برای حمل و نقل کار از امارات به ایران وجود دارد که بسته به تناژ بار، نوع بار، هزینه، مدت زمان تحویل بار و...، هر کدام مزیت های خاص خود را دارند.

در این میان، سریع ترین و مطمئن ترین روش، حمل هوایی از دبی به ایران است. کسانی که به خاطر نوع خاص بارشان (اقلام فاسدشدنی و حساس) می خواهند بارشان در مدت زمان کوتاه تری به دستشان برسد، روش هوایی را برای تحویل بار در ایران انتخاب می کنند. به این ترتیب، کالای شما در فرودگاه بین المللی دبی بارگیری می شود و در تهران تحویلتان می شود. نکته ای در حمل بار هوایی از دبی به تهران باید مد نظر داشته باشید، هزینه بالا و محدودیت 1000 کیلوگرمی برای بارهای ارسالی است.

اگر هزینه بار برایتان مهم است یا بارتان بیشتر از 1000 کیلوگرم است، باید روش حمل بار دریایی از دبی به ایران را مد نظر بگیرید. این روش که مرسوم ترین و مشهورترین روش حمل بار از دبی به شمار می رود، توسط کشتی های غول پیکر باربری انجام می گیرد که بار شما را در کانتینترهای بزرگ به بنادر جنوبی کشور (معمولا بندر گناوه) تحویل می دهند. هزینه حمل دریایی از دبی نسبتا پایین تر است، اما باید توجه داشت که در این روش باید مدت زمان بیشتری منتظر رسیدن بار خود به ایران باشید. محدودیت وزن بار هم 1500 کیلوگرم خواهد بود.

برای برخی بارهای سبک تر که پایین بودن هزینه حملشان اهمیت بیشتری دارد و محدودیت زمانی ندارند، می توان از روش حمل بار ریلی از دبی استفاده کرد.

در روش حمل بار ته لنجی از دبی به ایران، از لنج های باری به منظور تحویل کالا از بندر شارجه و دبی و انتقال آنها به بنادر جنوبی کشور (بندر بوشهر، بندر گناوه، بندر دلوار و...) استفاده می شود. در این روش، هزینه های گمرکی حمل بار برای بازرگانان کمتر می شود و دیگر نیازی به پرداخت هزینه ترخیص کالا از دبی نخواهد بود. در این روش معمولا محدودیت برای نوع بار و وزن آن برایتان وجود نخواهد داشت.   

 

هزینه حمل کالا از دبی به ایران

شاید یکی از مهمترین دغدغه های تجار و بازرگانان در زمینه واردات کالا از دبی به ایران، بحث هزینه حمل باشد. این هزینه ها ممکن است بسته به وزن بار شما و روش حمل آن بسیار متفاوت باشد. به علاوه، اینکه شما در کدام شهر ایران بار خود را تحویل خواهید گرفت هم بر قیمت حمل کالا از دبی تاثیر خواهد گذاشت.

حمل بار هوایی گران ترین روش برای انتقال بار از دبی به شمار می رود، اما مزیتش این است که بار شما را در کمترین زمان ممکن به محل مورد نظر شما تحویل می دهد. در روش حمل بار دریایی از دبی، شما هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد، اما باید توجه داشته باشید که بار شما بعد از گذشت چند روز به یکی از بنادر جنوبی می رسد و از آنجا باید مسیر دیگری را به صورت زمینی یا هوایی طی کند تا به دستتان برسد. گزینه حمل ریلی هم هزینه پایین تری نسبت به حمل دریایی دارد و در آخر، حمل بار نه لنجی ارزان ترین روش حمل کالا از دبی به شمار می رود.

علاوه بر روش حمل بار، نحوه بسته بندی هم می تواند در هزینه های حمل کالا از امارات تاثیر داشته باشد. این موضوع وقتی اهمیت بیشتری پیدا می کند که بار شما حساسیت بالایی داشته باشد یا شامل مواد فاسدشدنی و مواد غذایی باشد.     

به علاوه، هزینه ترخیص کالا از دبی هم یکی دیگر از مواردی است که باید در بحث قیمت مد نظر داشته باشید. این هزینه بسته به حجم و اندازه بار شما متفاوت خواهد بود و صرف انجام کارهای گمرکی در مبدا و مقصد بار شما می شود. 

 

مدت زمان حمل کالا از دبی

زمان تحویل کالا از دبی

حمل کالا از دبی به ایران چند روز طول می کشد؟

 

شرایط حمل کالا از دبی

مقررات حمل کالا از دبی

حمل کالای خطرناک از دبی

انواع کالاهایی که می توان از دبی وارد کرد

 

 

حمل و نقل کالا از دبی