واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی یکی از پرطرفدارترین اقلامی است که میزان فروش قابل توجهی در ایران دارد. در این مقاله به بررسی نحوه ی دریافت مجوز ها واردات لوازم آرایشی و بهداشتی می پردازیم.

 

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

یکی از پرطرفدارترین کالاهای وارداتی، لوازم آرایشی و بهداشتی است. این محصولات طرفداران زیادی در بین خانم‌ها دارند و به همین دلیل میزان فروش آن‌ها در سرتاسر دنیا بسیار بالا است. با توجه به همین موضوع پرسود بودن واردات لوازم آرایشی و بهداشتی، بازرگانان بسیاری در این زمینه مشغول به فعالیت هستند. در این مطلب می‌خواهیم در مورد واردات لوازم آرایشی و یهداشتی صحبت کنیم. 

 

زمان تقریبی مورد نیاز برای مطالعه این مقاله: 8 دقیقه

 

 

هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

اگر می‌خواهید وارد حوزه صادرات و واردات شوید، لوازم آرایشی و بهداشتی می‌تواند یکی از پرسودترین گزینه‌ها باشد. پرسود بودن واردات این کالا، مهم‌ترین مزیت آن است؛ اما مهم‌ترین سوالی که ممکن است در ذهن شما نقش ببندد، این است که هزینه واردات محصولات آرایشی به ایران چقدر است؟ هزینه واردات این کالاها به چند دسته تقسیم می‌شود که در ادامه مطلب برای شما بیان می‌کنیم.

 

 

- هزینه واردات محصولات آرایشی:

 

  1. هزینه خرید خارجی: هزینه‌هایی مانند پیدا کردن فروشنده مناسب که در کشور خارجی باید خرج کنید.

  2. هزینه خرید محصول: بیشترین میزان هزینه مورد نیاز که مربوط به خرید محصول است.

  3. هزینه بازرسی کیفی محصول: برای کسب اطمینان از کیفیت محصول توسط فروشنده که هزینه آن هم برعهده فروشنده است.

  4. هزینه حمل و نقل: هزینه‌های مربوط به حمل و نقل بار که بر اساس حجم سفارش، شیوه حمل، محل مبداء و مقصد حمل و نوع تحویل مشخص می‌شود.

  5. هزینه بازرسی کالا: هزینه بازرسی محصول که متناسب با حجم و مقدار کالا مشخص می‌شود.

  6. هزینه انبارداری: هزینه انبارداری تا زمانی که بار از بندر ترخیص شود.

  7. هزینه گمرکی: هزینه‌های گمرکی مانند صدور ترخیصیه (سند ترخیصیه) به کشتیرانی، حق توقف کالا در انبار تا زمان صدور ترخیصیه، سپرده گذاری وثیقه کانتینر، قبض انبار الکترونیکی، هزینه لاک و مهر، هزینه پرینت اظهارنامه، هزینه آزمایشگاه، هزینه ثبت سفارش کالا.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات خودرو

 

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از چه کشورهایی انجام می‌شود؟

معمولاً واردات لوازم آرایشی و بهداشتی بیشتر از کشورهای چین، امارات، فرانسه، هند، ترکیه، ایتالیا، لهستان و اسپانیا انجام می‌شود. به عنوان مثال، طی سال گذشته حدود ۲۹ هزار میلیارد لوازم آرایشی از کشور امارات وارد ایران شد. این میزان واردات، رشد ۸۰ درصدی را نسبت به سال‌های گذشته تجربه کرده است. دومین کشوری که بیشترین میزات صادرات لوازم آرایشی و بهداشتی را به ایران دارد، کشور فرانسه با بیشترین میزان صادرات شامپو است. کشورهای سوم و چهارم هم به ترتیب ترکیه و آلمان هستند. از کشور آلمان هم بیشتر لوازم بهداشتی مانند پاک کننده و سفید کننده دندان، مواد پاک کننده بهداشتی و شامپو وارد ایران می‌شود. 

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی شرکت تجاری بازرگانی تی جی اکسپورت

 

 

شرایط واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از ترکیه

واردات از ترکیه شرایطی دارد که باید آن را رعایت کنید. لوازم آرایشی و بهداشتی که در ترکیه تولید می‌شوند، تأییدیه وزارت بهداشت این کشور را دارند. تأییدیه وزارت بهداشت مهم‌ترین شرطی است که برای واردات محصولات آرایشی و بهداشتی باید به آن توجه کنید. با توجه به قوانین و مقررات واردات محصولات آرایشی باید کارایی و عملکرد هر محصول را به طور دقیق بدانید. همچنین باید بدانید که در ترکیبات محصولات آرایشی و بهداشتی، از چه مواد اولیه‌ای استفاده می‌شود. طبق قانون ترکیه همه محصولات آرایشی و بهداشتی باید تأییدیه وزارت بهداشت را داشته باشند؛ پس حواستان باشد محصولی فیک و تقلبی بدون تأییدیه وزارت بهداشت خریداری نکنید و به سراغ خرید لوازم آرایشی اصل بروید. همچنین اگر محصولی با عنوان لب مرزی تأیید شود، برای خروج آن از گمرک با مشکل مواجه خواهید شد، زیرا مواد اولیه آن به طور کامل مورد تأیید نیست. علاوه بر تأییدیه وزارت بهداشت، همه محصولات باید اتیکت نام و آدرس شرکت را داشته باشند.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات تجهیزات دندانپزشکی

 

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از دبی

واردات لوازم آرایشی از دبی توسط شرکت تجاری و بازرگانی تی جی اکسپورت

واردات از دبی بدون شک می‌تواند بسیار سودآور باشد؛ اما ابتدا باید حواستان باشد که کدام محصول از چه برندی بیشتر طرفدار دارد. به عنوان مثال، در ایران برند My و Elite بسیار پرطرفدار هستند. در ادامه هم باید حواستان به قوانین گمرک برای واردات لوازم آرایشی از دبی باشد. اگر می‌خواهید از دبی لوازم آرایشی وارد کنید، حواستان باشد که تعرفه گمرکی محصولات در نیمه اول سال گران‌تر از نیمه دوم سال است. با این اوصاف بهترین زمان خرید از دبی در فصولی است که اکثر محصولات، تخفیف‌های ویژه دارند.

 

  • قوانین واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از دبی

واردات از دبی قوانینی دارد که باید به آن‌ها دقت کنید تا با مشکل روبه‌رو نشوید. این قوانین به شرح زیر هستند:

 

  1. به یاد داشته باشید که شما تنها محصولاتی را می‌توانید وارد کشور ایران کنید که باکیفیت بوده و مجوز بهداشت را داشته باشند.

  2. همه محصولات آرایشی باید بسته‌بندی خوب و دقیقی داشته باشند، در غیر این صورت کالا از گمرک ترخیص نمی‌شود.

  3. محصولات باید تاریخ انقضا داشته باشند و نباید تاریخ مصرف گذشته باشند، در غیر این صورت جریمه‌های سنگینی شامل شما خواهد شد.

  4. کیفیت و بسته بندی محصولات باید استاندارد باشد و گرمای زیاد هوا نباید این کیفیت را از بین ببرد.

 

توجه داشته باشید که اگر یک محصول را به صورت تکی و شخصی بخرید، هزینه زیادی باید پرداخت کنید؛ اما خرید به صورت عمده تنها یک‌بار هزینه‌های مختلف گمرک و ترخیص کالا را برای شما دارد. پس اگر تنها هستید و به تنهایی نمی‌توانید همه کارهای واردات را انجام دهید، می‌توانید کار خود را به شرکت‌های خبره در این زمینه بسپارید و بار خود را با خیالی آسوده در ایران تحویل بگیرید. شرکت بازرگانی تجاری تی جی اکسپورت واردات لوازم آرایشی را با بهترین قیمت و در زمانی کوتاه برای شما انجام می‌دهد. 

 

برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی با شرکت حمل ونقل تی جی اکسپورت تماس بگیرید

     

 

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از چین

یکی از تجارت‌های پرسود کشور ایران، واردات محصولات آرایشی و بهداشتی از چین است. در حقیقت استفاده زیاد لوازم آرایشی در ایران باعث شده تا بازار پر رونقی برای این محصولات تشکیل شود. باید بدانید که محصولات آرایشی چین از کیفیت بالایی برخوردار هستند و البته قیمت مناسبی هم دارند. همچنین تنوع آن‌ها بسیار بالا است. بدین ترتیب اگر می‌خواهید به تازگی وارد حوزه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی شوید، واردات از چین این دسته از کالاها می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل باشد. 

هزینه لوازم آرایشی و بهداشتی از دبی توسط شرکت تجاری و بازرگانی تی جی اکسپورت

 

مجوز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

برای واردات محصولات آرایشی باید مجوزهای زیر را دریافت کنید:

 

  1. کالا باید طرح برچسبی با عنوان اصالت داشته باشد که برای مبارزه با کالاهای آرایشی قاچاق توسط وزارت بهداشت اجرا شد.

  2. GMP  برای گواهی بالا بودن کیفیت کالا باید حضور داشته باشد.

  3. کالا باید پروانه داشته باشد تا اجازه واردات صادر شود. این پروانه نامه‌ای است که نشان می‌دهد واردات کالا با اجازه وزارت بهداشت انجام شده است.

  4. کالا باید اجازه نامه ترخیص یا مجوز ترخیص داشته باشد. مجوز ترخیص نامه‌ای است که وزارت بهداشت برای ترخیص کالا از گمرک ارائه می‌دهد.

  5. محصول باید ایران کد (یک کد ۱۶ رقمی) داشته باشد.

  6. طرح شبنم که نشان‌دهنده وارد شدن قانونی لوازم آرایش و بهداشتی است.

  7. هر محصول وارداتی باید پروانه مسئول فنی داشته باشد؛ بدین ترتیب که هر کالای وارداتی یک مسئول فنی دارد که کالا را از نظر کیفیت مورد بررسی قرار می‌دهد.

  8. برای ثبت سفارش باید گشایش داشته باشید؛ گشایش یک پرفرمی است که وزارت بهداشت تأیید می‌کند.

  9. یکی از سازمان‌های وزارت بهداشت باید مجوز مصرف را صادر کنند.

  10. واردکننده پیش از هر کاری باید ابتدا کارت بازرگانی خود را دریافت کند.

  11. وزارت بهداشت باید برگ فرمولاسیون را که نشان‌دهنده مواد تشکیل‌دهنده لوازم آرایشی است، تأیید کند.

  12. از شرکت تولیدکننده لوازم آرایشی و بهداشتی باید برگه نمایندگی بگیرید.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات تجهیزات پزشکی

 

شرایط واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

در ادامه مطلب می‌خواهیم شرایط واردات محصولات آرایشی و بهداشتی را به شما معرفی کنیم:

 

 

  • کارت بازرگانی

برای واردات کالا ابتدا باید کارت بازرگانی دریافت کنید. کارت بازرگانی سندی است که امکان فعالیت شما در حوزه صادرات و واردات را فراهم می‌آورد. برای گرفتن کارت بازرگانی باید به سایت یکپارچه کارت بازرگانی هوشمند مراجعه کرده و درخواست خود را ثبت کنید.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات لوازم جانبی گوشی

 

  • گواهی منبع

گواهی منبع یا همان مبدأ یکی از مهم‌ترین مدارک برای واردات لوازم آرایشی است. این گواهی نشان‌دهنده کشور ساخت کالا است. گواهی منبع به خریدار اطمینان می‌دهد که محصول اصل است.

گواهی مبدأ شامل اطلاعات زیر می‌شود:

 

  1. شماره ردیف کالا

  2. وزن ناخالص کل بار

  3. مهر و امضاء شرکت صادرکننده

  4. شماره و تاریخ فاکتور صادر شده

  5. مهر تأیید اتاق بازرگانی صادرکننده

  6. مهر و امضاء اتاق بازرگانی کشور مبدأ

  7. ذکر مشخصه خاص کالا و بسته‌بندی‌ها

  8. اطلاعات کامل خریدار مانند نام، آدرس و تلفن

  9. اطلاعات کامل صادرکننده مانند نام، آدرس و تلفن

  10. شماره تعرفه مشخص‌کننده کالای مورد نظر در کشور صادرکننده

  11. نام بندر مبدأ و مقصد و نوع حمل مانند دریایی، زمینی، ریلی یا هوایی

  12. تعداد و نوع بسته‌بندی‌ها به همراه توضیح ماهیت و مشخصات کالای هر بسته

 

 

  • فهرست بسته بندی

پکینگ لیست یا فهرست بسته بندی چیست؟

پکینگ لیست یک سند بین المللی بازرگانی برای واردات و صادرات کالا می باشد که در آن اطلاعاتی نظیر نحوه بسته بندی، بسته، ابعاد، وزن و سایر مشخصات ذکر می شود، که بیانگر مشخصات کالای وارداتی یا صادراتی است. بنابراین پکینگ لیست برای واردات محصولات آرایشی بسیار مهم است.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات بدون کارت بازرگانی

 

  • پیش فاکتور یا پروفرما

پیش فاکتور یا پروفرما اینویس چیست؟

پروفرما اینویس یا پیش فاکتور قبل از هر گونه معامله از تامین کننده می گیریم. و مندرجات آن شامل نام و نشانی فروشنده و خریدار و اطلاعات دقیق کالا. یکی از اصلی‌ترین مراحل واردات کالا دریافت پیش فاکتور است. وقتی خریدار و فروشنده به توافق می‌رسند و خریدار سفارش نهایی خود را ثبت می‌کند، فروشنده باید یک پیش فاکتور صادر کند. در پروفرما همه اطلاعات مربوط به کالا ذکر می‌شود. هر پروفرما شامل اطلاعات زیر است:

 

  1. مقدار

  2. شرایط پرداخت

  3. نام خریدار و نشانی

  4. مبدأ حمل صادرات

  5. شرایط حمل و تحویل

  6. نام و مشخصات فنی کالا

  7. مدت اعتبار قیمت پروفرما

  8. تهیه و تدارک و بسته‌بندی

  9. ارزش تکی کالا - ارزش کل کالا

  10. نام فروشنده، نشانی، تلفن، فاکس و تلفکس

 

 

  • ثبت سفارش و دریافت مجوزها

برای واردات محصولات آرایشی باید در وزارت بازرگانی، ثبت سفارش کنید. برای این کار باید وارد سامانه جامع تجارت شوید و سفارش خود را به صورت اینترنتی ثبت کنید. برای ثبت سفارش به پیش فاکتور خود نیاز خواهید داشت. پس از ثبت سفارش، این سامانه به صورت هوشمند، مجوزهای مورد نیاز شما را شناسایی کرده و به شما معرفی می‌کند.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات بیل مکانیکی

 

  • گواهی بازرسی

برای حفظ منافع خریدار، بازرسی در سطوح مختلفی انجام می‌شود. این بازرسی‌ها به منظور ارزیابی سطح کیفی محصول انجام می‌شوند. همچنین همه محصولات پیش از اینکه در گمرک به خریدار تحویل داده شوند، توسط شرکت استاندارد تأیید می‌شوند.

 

 

  • حمل و نقل بار

وقتی سفارش خود را نهایی کردید، نوبت به حمل و نقل محصولات می‌رسد. برای حمل بار به ایران چند روش وجود دارد؛ حمل دریایی، حمل هوایی، حمل ریلی و زمینی. شما با توجه به بودجه و کالای خریداری‌شده می‌توانید یکی از این روش‌ها را انتخاب کنید. برای حمل و نقل بین المللی کالای وارداتی خود نظیر واردات لوازم یدکی ماشین و واردات لوازم آرایشی و بهداشتی می‌توانید با مشاورین تی جی اکسپورت در تماس باشید. ما بار شما را با هزینه‌ای مناسب و در سریع‌ترین زمان ممکن به دست شما می‌‌رسانیم.

 

برای واردات لوازم آرایشی و بهداشتی با شرکت بازرگانی تی جی اکسپورت تماس بگیرید

     

 

شما باید اظهارنامه گمرکی را تکمیل کنید. وقتی بار شما به گمرک برسد، گمرک نمی‌داند که این محموله برای کیست و بار آن چیست؛ پس شما باید بار خود را به گمرک معرفی کنید. برای این کار باید وارد سایت پنجره واحد تجارت فرامرزی (EPL) شوید. در این سامانه دز قسمت اظهارنامه آماده، مشخصات و اطلاعات خواسته‌شده را وارد کرده و اظهارنامه خود را ثبت کنید. پس از ثبت اظهارنامه، کارشناسان اطلاعات وارد شده و همچنین بار شما را بررسی می‌کنند. پس از تأیید اطلاعات شما، شماره کوتاژ صادر می‌شود. در نهایت هم هزینه واحد صندوق مشخص شده و شما باید هزینه‌های مربوطه را پرداخت کنید. پس از پرداخت هزینه‌های مربوطه، نوبت به صدور پروانه سبز می‌رسد. در آخر هم اجازه واردات کالا صادر می‌شود و شما می‌توانید بار خود را از گمرک ترخیص کنید.

 

برای مطالعه بیشتر: واردات قهوه

 

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم در مورد واردات محصولات آرایشی و بهداشتی صحبت کنیم. این محصولات بسیار پرسود هستند و به همین دلیل بازار واردات آن‌ها بسیار داغ است. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، از شما متشکریم. امیدواریم با خواندن این مطلب بتوانید واردات محصولات آرایشی را با خیالی آسوده انجام دهید.

 

برچسب ها :

پر سود ترین کالاها برای واردات لوازم آرایشی

واردات لوازم آرایش

واردات لوازم بهداشتی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

شرایط واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

واردات از دبی

مجوز واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

خرید لوازم آرایشی اصل

خرید لوازم آرایش

واردات لوازم آرایشی

واردات

واردات کالا

صادرات و واردات

واردات از

های اسکای لاین

high sky line

جنرال تریدینگ

شرکت جنرال تردینگ های اسکای لاین

هزینه واردات لوازم آرایشی و بهداشتی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از چه کشورهایی انجام می‌شود؟

شرایط واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از ترکیه

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از دبی

قوانین واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از دبی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی از چین

کارت بازرگانی

گواهی منبع

فهرست بسته بندی

پیش فاکتور یا پروفرما

ثبت سفارش و دریافت مجوزها

گواهی بازرسی

حمل و نقل بار

ترخیص کالا از گمرک

واردات لوازم آرایشی بهداشتی از چین

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی به ایران

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی ترکیه

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی ترکیه ای

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی جهانی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی خوب

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی در ایران

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی در ایران

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی دبی

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی در ترکیه

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی زیبا

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی زنانه

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی عمده

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی فرانسه

واردات لوازم آرایشی و بهداشتی فرانسوی

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی

هزینه واردات لوازم آرایش

واردات لوازم آرایشی از دبی

واردات لوازم آرایشی از ترکیه

واردات لوازم آرایشی از چین

واردات لوازم آرایشی بهداشتی

واردات لوازم آرایشی به ایران

واردات لوازم آرایش از ترکیه

واردات لوازم آرایش از چین

واردات لوازم آرایش از دبی

واردات لوازم آرایشی از اسپانیا

واردات محصولات آرایشی و بهداشتی

واردات لوازم آرایش جهانی

واردات لوازم آرایش جهان

واردات لوازم آرایشی خارجی

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی ایران

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی ایرانی

واردات لوازم آرایشی و لوازم بهداشتی از چین

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی بانوان

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی خارجی

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی در ایران

واردات لوازم آرایش و لوازم بهداشتی زنانه

واردات محصولات آرایشی

شرایط واردات محصولات آرایشی و بهداشتی

پیش فاکتور یا پروفرما اینویس چیست؟

واردات از ترکیه

واردات از چین

صادرات

صادرات به

واردات بیل مکانیکی

واردات تجهیزات پزشکی

واردات تجهیزات دندانپزشکی

مراحل واردات کالا

واردات قهوه

واردات لوازم جانبی گوشی

اظهارنامه گمرکی

تعرفه گمرکی

هزینه واردات محصولات آرایشی

واردات خودرو

مجوز واردات

مجوز واردات و صادرات

واردات بدون کارت بازرگانی

واردات لوازم یدکی ماشین

نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !

ارسال دیدگاه
ارسال نظر
captcha
پربیننده ترین مطالب
واردات تجهیزات دندانپزشکی

واردات تجهیزات دندانپزشکی

در این مقاله قصد داریم با شرایط و نحوه واردات تجهیزات دندانپزشکی ...
مجوز واردات و صادرات

مجوز واردات و صادرات

برای صادرات و واردات کالا به مجوزهایی نیاز دارید تا بتوانید کالا ...
دریافت مجوز شرکت صادرات و واردات

دریافت مجوز شرکت صادرات و واردات

در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل اسناد و مدارک لازم و ضروری ...
اخذ مجوز واردات و صادرات

اخذ مجوز واردات و صادرات

در این مقاله به بررسی اخذ مجوز واردات و صادرات می پردازیم و نکات ...